om os

Totalrengøring blev stiftet i år 2000, og er i stadig stærk udvikling. Fra at have beskæftiget os hovedsagelig med privat rengøring, har vi nu udvidet til at omfatte Erhverv og Industri. Vores kundekreds spænder vidt, lige fra den lille private kunde til de store erhvervskunder, samt institutioner og boligforeninger.

Vi bestræber os altid på, at levere højeste kvalitet til vores kunder, samt at fastholde kvaliteten ved jævnlige kvalitetsbesøg. Derudover oplærer vi vores personale hos de kunder, de skal arbejde hos, således at de er oplært til netop din virksomhed og dit behov, hvilket også betyder at det altid er det samme personale som servicere dig. Vi uddanner også vores personale løbende.

Da kvalitet og personale trivsel er kerneværdier hos Totalrengøring, har vi i den forbindelse valgt, at vores leverandør af materialer og rengøringsprodukter skal være miljøcertificeret. Det betyder i hverdagen, at vores assistenter ikke får allergi af deres arbejde, samt at du som kunde er sikker på at din virksomhed eller privatbolig er rengjort effektivt og skånsomt.